من متوجه یک موضوعی نشدم، اگر من بیام در ارتباط با مثلا ساخت وبسایت فروشگاهی، ویدیو آموزشی بسازم (که اتفاقا در دست ساخت بود و کنسلش کردم)، یعنی هرکسی رفت فروشگاه زد و ضرر کرد، باید بیاد یقه ی من رو بگیره بگه تو یادم دادی و ترغیبم کردی؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط خبات کریمی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا در مورد آموزش بلفرض ماینینگ، که قیمت همین آموزش رو دوستان عزیزی، 5جلسه 200هزار تومان نفری میخواستن راه بندازن که همینها رو بگن...
حالا من همین ها رو خیلی ساده و خلاصه آمدم رایگان در اختیار ملت قرار میدم، دقیقا به چه کسی دارم ضرر میزنم؟
واقعا عصبی کنندست، من توی فکرم چی میگذره بقیه چی فکر میکنن.. برخی مواقع واقعا حس میکنم توی این دنیا زندگی نمیکنم.
بنده پریروز حدود یک ساعت از طریق Snagit ویدیو رو از کامپیوترم ضبط کردم، بعدش روی ویدیو اسکریپت نوشتم، بعدش بردمش یه جای خلوت اسکریپت رو حفظ کردم، همون رو با میکروفون موبایل چندبار ضبط کردم که قشنگ دربیاد، اینها رو آوردم توی آدوبی پریمیر پرو، نزدیک 6ساعت زمان میبره که بخوای ویدیو های تکه تکه کنی و تایم هاشون رو فیکس کنی.آخرای ادیت گفتم یه انیمیشن روی آدوبی افتر افکت بسازم با اینکه اصلا حوصله اش رو نداشتم...
واسه چی؟
چون تصورم اینه یه کانال بسازم مخصوص خودم، به اسم خودم، دوس دارم خبر،آموزشی و خیلی چیزهای دیگه رو مثل یوتیوبر ها ارائه بدم، علاقه ای که از ده سال پیش داشتم.
هی چک میکنم ببینم کدوم ویدیو چه کسی چه نظری داده از چی بدش اومده چی خوبه،چی بزارم که دوس داشته باشن، ترک میکنم ببینم بازدید روی کدوم بیشتره و چرا بخاطر لحنم بخاطر محتوای آموزشی بخاطر افکت بخاطر ویدیو
نقشه ی راه کشیدم که مثلا ویدیو بعدی لاین آپ سی پی یو های رایزن و اپیک و غیره رو بسازم
توی قضیه ی ماینینگ هم به محض اینکه دیدم یه نفر میخواد کلاس هاشو بفروشه همون لحظه ویدیو های یوتیوب رو سرچ کردم،زبانم هم مشکلی نداره، قشنگ یادش گرفتم همون رو یه هفته تمرین میکردم تا بتونم یه چیزی ارائه بدم.
بعد از این، شما، و دو سه نفر دیگه، برگشتن به بنده پیام میدن که محسن، انبار کارت گرافیک داری میخوای بفروشی؟ نکنه فلان و فولان هستی؟
بنده دارم آموزش میدم آموزش آمووووووووووووووزشششششششش ششششششششششششششششششششششششش شششش
نگفتم یالا بلند بشید برید بخرید چون من میگم.مگه من کی هستم که یه نفر بخاطر حرف من بلند بشه 15میلیون تومن صد میلیون تومن بخاطر یک ویدیویی که 150تا بازدید داره، زندگیشو خرج کنه؟ یعنی یک آدم نمیفهمه باید همه جوانب رو در نظر بگیره؟ مگر در تاپیک های فروم لیون صد ها بار در مورد مشکلاتش توضیح ندادم (اگر دیده باشید). نمیدونم دیگه یعنی یه چیزی هست، نگیم؟
چرا اینجوری هستید؟ چرا تفکرتون این شکلیه؟ چرا همش همه فکر میکنن حتما قراره یکی بخوره و ببره و بدزده و صد در صد به فکر خودش باشه؟
درک نمیکنم، من غیر عادی ام یا شما عزیزان؟
حقیقتش این حرفها، این تیکه "به طرز معناداری" و خیلی چیزهای دیگه، برای بنده بشدت عصبی کننده است. خداوند مغز و عقل و اراده داده به ما که فکر کنیم بعد تصمیم بگیریم.
فلانی سی پی یو پیشنهاد میده به من، خب من که دارم 1میلیون تومن پول سی پی یو میدم، نباید بپرسم "چرا؟"؟؟
دوستان توی پیغام خصوصی صحبت کردن که چه کنیم و شروع کنیم یا نه، شده 1دونه پیغام خصوصی رو بی جواب بزارم یا بگم یالا بلند شو خرج کن خودت رو بدبخت کن چون من سادیسم دارم دوس دارم شما ضرر کنی!!!!!
ببخشید.ولی این چندروز از چند نفر این حرف رو شنیدم. اینجا نوشتم..
Bookmarks